четвер, 19 квітня 2018 р.

„Мистецтво ведення дискусії – шлях до порозуміння”

19.04.2018 р. колективом КЗ „Дніпропетровський дитячо-юнацький центр міжнародного співробітництва” ДОР був проведений тренінг „Мистецтво ведення дискусії – шлях до порозуміння” обласного молодіжного Проекту „Молодь Дніпропетровщини крокує до світового інформаційно-освітнього простору”.
Мета заходу - підвищення рівня поінформованості, розширення знань підлітків і молоді про безконфліктне розв’язання проблем, толерантність у веденні дискусії, про інтелектуальні змагання та набуття навичок з підготовки та ведення цивілізованого діалогу, враховуючи Рік державної мови на Дніпропетровщині.
Учасники заходу навчились аргументовано будувати свою позицію під час дискусії, досліджувати ситуацію, критично оцінювати та знаходити необхідну інформацію, толерантно спілкуватись з опонентами та провели навчальні дебати за такими темами:
„Використання тварин для розваг аморально”;
„Шкільну форму треба відмінити”;
„Інтернет шкідливий для розвитку дитини”;
„Хлопчиком бути легше ніж дівчинкою”;
„Експати – не патріоти”.
Отримані навички та їх вдосконалення допоможуть учасникам тренінгу на шляху до успіхів у навчальній сфері, ефективно відстоювати свої погляди та переконувати людей.
Людина, яка пройшла школу дебатів, має безперечну перевагу перед iншими громадянами, бо на її боцi сила знання; правильно органiзований процес мислення; ясно, чiтко, ефективно та переконливо викладені думки.
В заході взяли участь 13 команд з навчальних закладів міст та районів області.Нашу школу представляли учениці 7 класу Ремез І., Пальчук Л., Сушинська К. .
Тренінг провели методист Олена Назаренко та тренер національної тренерської мережі Наталія Архангельська.

Немає коментарів:

Дописати коментар