середа, 24 травня 2017 р.

ІІ Міжнародна дитяча туристсько-освітня виставка „З любов’ю до Батьківщини в Європейській спільноті”.

     ІІ Міжнародна дитяча туристсько-освітня виставка „З любов’ю до Батьківщини в Європейській спільноті”, присвячена Дню Європи, відбулась на Дніпропетровщині 20-22 травня 2017 року.
Організатори виставки - Дніпропетровський дитячо-юнацький центр міжнародного співробітництва.
Підтримку здійснювали Міністерство освіти і науки України, Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді, Дніпропетровська обласна рада, департамент освіти і науки облдержадміністрації.
Учасниками виставки стали делегації областей України, представники країн світу - Ізраїль, Польща, Швеція, Гана, Марокко, Ангола, Монголія, переможці обласного конкурсу проектів, присвяченого Дню Європи в Україні, та учні і педагоги навчальних закладів Дніпропетровської області, студенти Університету митної справи та фінансів (м. Дніпро). Солонянський район представляли учні нашої школи - Подвисоцький Артем та Петрусенко Катя. Ми представили відеоролик "Культурно - історична спадщина Солонянського району", запросили гостей та учасників конкурсу відвідати Будинок Бергманів у Солоному та "Зимівник Павловича" у с. Сурсько - Михайлівка, насолодитися краєвидами Дніпра у с. Військове та неймовірною красою саду С. Кульбашної, пройти стежинами бойової слави та вшанувати пам'ять  героя Небесної Сотні - С. Нігояна і загиблих в зоні АТО, зустрітися із талановитими майстрами нашого району - Л. С. Дворніченко, І.Г. Костенко та поетесою О. Омельченко.

 Ми намагалися:

1.     Показати красу нашого селища та навколишніх сіл.
2.     Ознайомити  з  історією заснування Солоного.
3.   Знайти і показати місця для розвитку зеленого туризму.





Немає коментарів:

Дописати коментар